Pàgines

dijous, 23 de juny del 2011

Podem trencar amb l'addicció a l'energia fòssil?

Tres grups d'alumnes de La Llauna han participat en el projecte De les energies fòssils a les energies futures. En el marc d'aquest projecte hem participat en diferents activitats:
  • Jornada d'intercanvi d'idees amb els científics: "Fossil energy dependence and our energy future: a public conversation." Aquest dia varem poder establir una conversa amb científics de tot arreu del Món preocupats per la dependència de les energies fòssils.
  • Treball amb les informacions que es troben a la pàgina web http://elnostrefuturenergetic.cat/  que intenten contestar la pregunta: “Podem trencar amb l'addicció a l'energia fòssil?”
  • Creació de materials multimèdia dedicats a diferents àmbits. Alumnes de 4rt d'ESO han treballat l'energia fotovoltaica, alumnes de 1r de batxillerat han analiotzat el possible ús de l'hidrogen com a vector energètic i, finalment, alumnes de 2n de batxillerat han buscat una resposta a la pregunta "Existeix l'arquitectura sostenible?"
Ara està obert el plaç de votacions. Podeu veure tots els materials creats pels alumnes de diferents instituts de la província de Barcelona i assignar-lis una puntuació. Entreu i voteu! Els millors puntuats tindran premi!!