Pàgines

dissabte, 16 d’abril del 2011

Campions de Korfball

img_8818-copia
L'equip de 3r d'ESO de la Llauna s'ha proclamat campió del Campionat Escolar de Catalunya de Korfbal. A continuació, podeu llegir la crònica esportiva del partit que han elaborat dos dels protagonistes de l'esdeveniment: Jordi Pelatto i Jordi Teixidor.

img_8815-copia"Aquest dimecres 13 d’abril, s’ha disputat el Campionat Escolar de Catalunya de Korfbal 2011 al pavelló de la Mar Bella, a Barcelona. L’equip cadet de 3r d’ESO de La Llauna  va classificar-se després d’haver guanyat la fase prèvia  del Barcelonès Nord  als de 4rt d’ ESO del mateix institut. El campionat no ha estat gens fàcil per l’equip de 3r de  La Llauna, ja que havia perdut el primer partit per 1-0. No obstant, va guanyar tots els posteriors, patint per la victòria, ajustada en molts casos. Després d’haver superat diversos obstacles, l’equip s’ha plantat a semifinals que s’han jugat contra l’institut Ridaura: quan el resultat era de 2-3 en contra de la Llauna, l’Álex Mora ha aconseguit un 3-3 a pocs segons del final  i Denisse Roca ha sentenciat el partit amb un gol d’or en el temps afegit. A la final, els cadets de 3r d’ESO han jugat contra el Gorgs (l’equip que va guanyar la Final Infantil l’any passat i que va perdre la fase prèvia aquest any  contra la Llauna per 5-3). Aconseguir aquesta última victòria (6-5) ha estat més complicat que superar la fase prèvia. De totes maneres, la Llauna ha portat la iniciativa des del primer minut."

Finalment, els organitzadors d’aquest campionat han decidit atorgar el premi de millors jugador i jugadora del torneig a l’Àlex Mora i a la Maria Boix."